...

Näst sista dagen i skolan innan helgen skönt om ngt !:)   idag så fick jag reda på mina betyg i alla olika ämnen rätt nöjd faktist :) Sen hade jag prov i engelska också och alla blev helt förvånade när vi fick provet typ inget av det som stod där hade hon sagt att vi skulle öva på(vi fick ett papper där det stod vad vi skulle öva på) så det gick ju inte så jätte bra..  Så det va väl rätt okej i skolan gjorde inte så mkt och va med Alisé där :) Nu så sitter jag här och läser på lite bloggar om vad som hade hänt med "Linnea" i uppdrag granskning. Alltså fyfan hur kan man göra något sådant och sedan att alla tror på att bara för att han är populär och snygg? han kan ju våldta någon för det. Tänkte kolla på det programmet nu på svtplay eftersom jag missade det igår. uppdrag granskning Där är länken till hela programmet.


Dålig uppdatering. jag vet :/

Idag första skoldagen efter att ha haft två studiedagar :) Trött att gå upp idag och börja den segaste dagen på veckan -.- Men snart har man lov så :) Rätt lugn dag i skolan blev inte att göra så mkt och fick även kladdkaka som efterätt i skolan som händer typ 1 gång per år :P Nu efter skolan så blir det att plugga till engelskaprovet jag har imon ska lära mig typ 200 ord eller ngt och jag kan inte ett enda! Ajja får väl se hur det går imon. Ska även dra en sväng och skjuta lite med mammsen :) Men nu måste jag gå och fixa iordning mig för jag ska ut och gå en sväng med Alise :)


Skola -.-

Har inte bloggat på ett par dagar för jag har haft prov och en massa så har inte haft tid. Idag så har jag varit i skolan va väl rätt okej sista lektionen blev det att ha tyskaprov gick rätt bra tycker jag men det va assvårt!Efter skolan blev det konfa och sen så har jag inte gjort så mkt. Just nu så har jag precis bokat biljetter till biofilmen Alice i underlandet blir att gå på den med Carro :) . Puss

RSS 2.0